ROCACORBA CAFÈ

ORIGENS
L’essència del nostre cafè va néixer el juny del 2017, a dalt de l’emblemàtica muntanya de Rocacorba, lloc de peregrinació de molts gironins, amb una Foodtruck (@rocacorbafoodtruck) que donava de menjar i beure a tots els excursionistes i ciclistes que rondaven la muntanya durant els caps de setmana. Poc temps després també vam ser presents a l’estació d’esquí Vallter 2000, amb un altre foodtruck. I l’abril de 2019 començava l’aventura al centre de Girona amb Rocacorba Cafè, que unia la nostra passió per la gastronomia, el cafè i l’esport, apropant-nos a les persones amb les que compartim la nostra filosofia de productes locals i km i la vinculació amb el món de l’esport.

FILOSOFIA
A Rocacorba Cafè trobaràs cafè d’especialitat i menjar saludable de productors locals. Al matí vine a provar la nostra proposta de brunch, amb les nostres super torradetes Healthy!
Als migdies entre setmana fem MENÚ MIGDIA per 14,95€ i els cap de setmana per 19,95€. Consulta la nostra carta de vins i cervesa artesana!

ESDEVENIMENTS
Busques un lloc per fer un sopar especial o un esdeveniment privat? Tenim l'espai ideal per tu al centre de Girona. Amb capacitat fins a 100 persones disposem de diferents menús a peu dret o sentat. Disposem d'àmplia terrassa i sales. Consulta’ns disponibilitat i opcions.

HORARIS
Dilluns tancat
Dimarts 9-16h
Dimecres 9-16h
Dijous 9-16h
Divendres 9-16h 20-22.45h
Dissabte 9-16h 20-22.45h
Diumenge 9-16h

Galeria